Litgh It Up Blue!

Pe 2 aprilie, seara, se aprind luminile albastre! Peste 24 clădiri din București și din țară vor fi iluminate în albastru,  în semn de solidaritate cu persoanele afectate de autism.LIUB fedra

În București, la ora 20.00, se vor ilumina în albastru Palatul Cotroceni, Palatul Victoria (Guvern), Biblioteca Națională și Ateneul Român

În țară, vor fi illuminate clădirile: Casinoul din Cluj-Napoca, Teatrul Regina Maria din Oradea, Primăria Iași, Universitatea “Al.I.Cuza” Iași, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “I.Ionescu de la Brad” Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr.T.Popa” Iași, Camera de Comerț și Industrie Iași, Clădirea Antal International Network Iași, Rondul din Piata „Mihai Eminescu” Iași, Clădirea Conex din Iași, Casa Sfatului din Brașov, Primăria Brașov, Cetatea Brașov, Opera Brașov, Centrul Cultural Reduta, clădirile din Piața Millenium din Baia-Mare, Primăria Baia Mare, Bisericuta Catolică din Baia Sprie, Turnul Catedralei Evanghelice din Bistrița, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Primăria Municipiului Botoșani și Turnului lui Stefan cel Mare din Piatra-Neamț.

Arată că îți pasă! Arată că ești interesat de cauza persoanelor cu autism urmand trei pasi simpli:
1. Fă-ți o poză cu o clădire iluminată în albastru din orașul tău.
2. Posteaza-o pe pagina ta de Facebook.
3. Folosește în descriere hashtag-urile: #LIUB și #LIUBRO.

Astfel, vom arăta celor care trebuie să se implice la nivel decizional, că suntem mulți, că ne pasă și că vom face mereu ceva pentru această cauză.

De asemenea, anunță-ți cunoscuții dacă urmează să luminezi o cladire în albastru. Descarcă Selfie-Frame-ul #LIUB de aici, printează și completează-l, apoi fotografiază-te folosind pașii anterior menționați.

Îți mulțumim.